Rămâi conectat

Actualitate

Liberalul Liviu Hondola este din nou şef la secţia de Drumuri Naţionale Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Din 12 iulie a devenit executorie sentinţa ICSJ prin care ing. Liviu Hondola va fi reintegrat în organigrama CNADNR Secţia Alba Iulia. Acesta a contestat, în 2009, în instanţă decizia de demitere din funcţie, acuzând CNADNR-ul şi de hărţuire politică (Hondola fiind liberal). „Au făcut diverse controale şi pentru că totul a fost în regulă, mi s-a solicitat să accept o altă funcţie de conducere, tot în cadrul CNADNR Secţia Alba Iulia, pentru a nu mai fi în vizorul PD-L-ului, pentru schimbare. Inclusiv fosta directoare generală Dorina Tiron, demisă acum, mi-a cerut «să-mi schimb culoarea tricoului», din galben în portocaliu pentru a-mi păstra postul. Într-un final m-am trezit că mi-au dat un post de execuţie, pur şi simplu de inginer iar ulterior acceptul meu pentru celălalt post de conducere, nu de şef al secţiei, a fost tratat ca o demisie”, a spus Hondola. CNADNR-ul este obligat să-i achite acestuia şi toate drepturile salariale de când a fost demis din funcţie şi până în prezent.
Dacă inginerului Hondola i-a venit decizia de instalare pe postul de şef de secţie la drumurile din Alba, fostul şef, ing. Ovidiu Popa are încă incertitudini, deoarece lui personal nu i-a venit nici o decizie.

Întrebat fiind dacă zilele acestea CNADNR – secţia Alba Iulia are doi… şefi, cel puţin pe baza documentelor legale existente la această dată, ing. Liviu Hondola a negat. „Deoarece prin sentinţă judecătorească demiterea mea a fost considerată ilegală, la reinstalarea mea în funcţie, fostul şef şi-a pierdut postul din oficiu. Sincer, eu nu m-am agitat, am aşteptat doar data de intrare în vigoare a sentinţei care mă repunea în drepturi. Nu ştiu de ce şefii de la Cluj nu au luat încă o decizie în privinţa fostului director”, a declarat Hondola. Ing. Ovidiu Popa a venit pe funcţia de şef la Drumurile Naţionale Alba Iulia de pe postul de şef al Districtului de Drumuri Scărişoara-Arieşeni. Zilele acestea Popa activează ca inginer, deocamdată tot la Alba Iulia, la Serviciul Tehnic. Vă puteţi imagina însă că, măcar pentru scurtă vreme, cu doi şefi, drumurile din judeţul Alba vor fi dublu îngrijite şi dublu asfaltate. Sau… nu?

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea