Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Elevii vor merge la şcoală sâmbăta pentru a recupera zilele libere din 2 şi 3 mai

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii vor recupera zilele libere din perioada 1 – 6 mai, în zile de sâmbătă. Astfe, copiii vor merge la şcoală în data de 20 aprilie, iar celelaltă zi liberă va fi recuperată până în data de 25 mai.

Ministerul Educaţiei a transmis către Inspectoratele Şcolare modalitatea de recuperare a cursurilor care nu se efectuează în unităţile de învăţământ preuniversitar, în perioada 1-6 mai, ca urmare a cumulării prevederilor HG 79/6.03.2013 pentru stabilirea zilelor de 2 şi 3 mai 2013 ca zile libere şi a prevederilor articolului 3 din Ordinul Ministrului Educaţiei nr. 5635/ 31.08.2012 privind structura anului şcolar 2012-2013.

Orele de curs neefectuate în 2 mai vor fi recuperate în 20 aprilie. De asemenea, Ministerul Educaţiei a anunţat că orele de curs neefectuate în 3 mai vor fi recuperate în oricare din zilele de sâmbătă, începând cu data de 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai.

„Decizia de stabilire a zilei de recuperare a orelor de curs din data de 3 mai 2013 revine consiliilor de administraţie ale inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, decizie pe care o vor comunica, în timp util, tuturor unităţilor şcolare din subordine”, a precizat Ministerul Educaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană.

Bogdan Ilea

Publicat

în

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care administrează proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) să extindă licența de exploatare a zonei auro-argintifere pentru un termen suplimentar de cinci ani. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea