Rămâi conectat

Actualitate

Alba: Selecţie pentru cadrele didactice în vederea ocupării postului de manager de proiect

Alexandra Mates

Publicat

în

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba face apel către cadrele didactice de a se înscrie în selecţia pentru ocuparea poziţiei de manager în cadrul proiectului „Competenţe crescute pentru cadrele didactice”. Data limită pentru depunerea documentelor este 9 aprilie.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea accesului şi participării cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar din Alba la programe de formar continuă şi creşterea capacităţii acestora de a utiliza metode interactive de predare-învăţare centrate pe elev, în vederea obţinerii unor performanţe crescute ale elevilor.

Candidaţii trebuie să deţină diplomă universitară, să aibă vechime în munca la catedră de minim 5 ani şi să aibă experienţă în managementul de proiect.

Selecţia se va desfăţura după următorul calendar:

  • 2 – 9 aprilie: depunerea cererii de înscriere, a CV-ului în format Europass, semnat pe fiecare pagină, dar şi documente care să ateste datele din CV. Documentele se depun la Inspectoratul Şcolar Alba, la Biroul de Proiecte
  • 10 aprilie: desfăşurarea interviului

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul ISJ Alba sau de pe site-ul instituţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Muncii 2024: O nouă perioadă ar putea fi considerată vechime în muncă. Propunere legislativă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul Muncii 2024: O nouă perioadă ar putea fi considerată vechime în muncă. Propunere legislativă O nouă propunere legislativă recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de mandat și cel de muncă în privința recunoașterii vechimii în muncă. Cu alte cuvinte, toți cei care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea