Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tânăr din Alba Iulia cercetat după ce a furat trei capace de canal, în valoare de 1.000 de lei

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Duminică dimineaţa, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că din incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu au fost sustrase 3 capace de canal, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 1.000 de lei.

În urma activităţilor de cercetare desfășurate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, s-a reușit identificarea principalului suspect de comiterea faptei, G.F., de 19 ani, din Alba Iulia care a predat capacele de canal unui centru de colectare a deșeurilor feroase din Alba Iulia.

Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea