Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Liceeni din Aiud, câștigători la un concurs interjudețean de fotografie pentru elevi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii clasei a XII-B de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” – Aiud au câştigat premiul de popularitate la un concurs interjudeţean de fotografie cu titlul “Clasa mea – Haioasă tare”. Concursul a fost organizat de Centrul de Tineret Geoagiu, participanţii fiind elevi de clasele V-XII din judeţele Alba, Arad, Bihor, Cluj, Caraş Severin, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Mureş, Sibiu şi Timiş.

Potrivit regulamentului de  concurs, premiul de popularitate s-a acordat clasei a cărei poză a obținut cele mai multe ”like”-uri pe Facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fotografia trimisă de elevii din Aiud a fost însoțită de versurile: ”Ani de liceu… când furi bani pentru cursa spre raiul de vise/ înoți în oceanul de gânduri promise/ zâmbești ca și cum ai fi un ateu/ spre soarele din zarea eternului…liceu./ Răstorni sisteme, ecuații și clepsidre/ te scurgi între logaritmi și idile/ visând că ești pentru o zi Prometeu/ copil, ființă aproape de zeu,/ în noianul de clipe numite…liceu”.

Din județul Alba, la concurs au mai participat:

Clasa a VI-a de la Colegiul Tehnic Dorel Pavel – Alba Iulia: ”Poza noastră ne arată veseli pe toți în clasă la sfârșitul orei de dirigenție, împreună cu diriginta. Sloganul nostru este: Alba Iulia este mare, clasa noastră-i cea mai tare!”

Clasa a X-a R de la Liceul Teoretic Teiuș: ”Inima, din punct de vedere fiziologic, este un organ vital, fără de care omul nu poate trăi… Pentru noi INIMA reprezintă: UNITATE: ”Toţi pentru unul şi unul pentru toți”. Suntem uniţi de la început până la sfârşit, la bine şi la greu, mereu!”. Sperăm să vă placă.

Clasa a IX-a C de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” – Aiud: ”Bun venit în clasa a IX-a C, profil Filologie! Suntem convinși că vă veți simți ca la voi acasă! Vă invităm să vedeți ce familie numeroasă și unită suntem! Suntem 21 de surori și 7 frați și avem o mamă minunată, pe doamna dirigintă! Motto-ul nostru este: ”Toți pentru unul și unul pentru toți!”, nu suntem chiar ca și cei trei mușchetari, dar știm ce înseamnă spiritul de echipă. Vreți să auziți o glumă bună? Poftiți la IX C! Cuvintele care ne descriu cel mai bine sunt: unitate, spontaneitate, amuzament. Ne plac activitățile făcute împreună întrucât astfel ne apropiem unii de alții și ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”

Clasa a X-a de la Colegiul Național “Avram Iancu” – Câmpeni: “Nici un om nu poate fi numit om mare, dacă și-a pierdut sufletul de copil!”.

Sursa: centrulgeoagiu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea