Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șahistul Florin Ungurean, învingātor la openul de seniori de la Cluj-Napoca

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Remarcat în ultimele luni mai ales datoritā activitāţii ca instructor al grupelor de îniţiere din cadrul clubului municipal de şah albaiulian, Florin Ungurean (CSU Alba Iulia) a dovedit din nou în acest weekend cā se aflā în progres şi ca jucātor, nu doar ca antrenor.

Deşi cotat doar ca favoritul 7 la openul de seniori de la Cluj Napoca, şahistul albaiulian a reuşit un turneu excelent, obţinând locul 1 cu 5 victorii şi o singurā remizā cu principalul favorit al turneului, maestrul Janos Helmer (CSM Cluj-Napoca), care a trebuit sā se mulţumeascā cu locul secund. Pe locul al treilea s-a clasat Tiberiu Orban (Şah Club Potaissa Turda). La turneu au participat 37 de jucātori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru şahiştii albaiulieni urmeazā participarea la ediţia a 3-a a turneului cu raportare la federaţia internaţionalā de şah “Weekend şahist albaiulian”, care se va desfāşura în perioada 1-3 februarie la Alba Iulia, acesta fiind ultimul test înaintea finalei Campionatului Naţional de seniori, programatā în a doua jumātate a lunii februarie la Olāneşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse Bursa de merit se acordă, în 2024, celor mai buni 30% elevi din fiecare clasă, în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Bursele de merit se acordă în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Pentru elevii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea