Rămâi conectat

Actualitate

FOTO:”Împreună în Europa” – Expoziţie de desene a preşcolarilor francezi la Primăria Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

Holul Expoziţional „Prichindel” al Primăriei municipiului Aiud găzduieşte în această perioadă expoziţia de lucrări „Împreună în Europa”, organizată de Grădiniţa cu Program Normal Nr. 3 Aiud, în parteneriat cu Grădiniţa „Jean Zay” din Cusset.

Expoziţia cuprinde desenele preşcolarilor francezi şi a fost amenajată pentru public de către Grădiniţa cu Program Normal nr. 3 din Aiud. O expoziţie similară va fi organizată, cu desenele preşcolarilor din Aiud, în Cusset, oraş înfrăţit cu municipiul Aiud.Expoziţiile „înfrăţite” sunt rezultatul parteneriatului dintre cele două instituţii de învăţământ, încheiat în primăvara anului 2011, cu ocazia vizitei oficiale a unei delegaţii a municipiului Aiud în oraşul Cusset.

„Faptul că grădiniţa noastră este implicată în parteneriatul dintre Aiud şi Cusset ne bucură şi, în acelaşi timp, ne onorează. Am avut multe de învăţat din schimbul de experienţă cu grădiniţa din Cusset, pe care am vizitat-o, şi am rămas impresionată de ce se întâmplă acolo. Cred însă că şi partenerii noştri din Franţa au ce învăţa de la noi, pentru că atmosfera pe care cadrele didactice din grădiniţa noastră o creează pentru educarea copiilor este una caldă în care preşcolarii se simt bine, iar rezultatele muncii noastre de zi cu zi sunt pozitve.Intenţionăm să dezvoltăm acest parteneriat, care devine mai fructuos dacă implică şi cetăţenii Aiudului, în primul rând copiii, care pot să înveţe multe unii de la alţii”, a declarat Luminiţa Josan, directorul Grădiniţei cu Program Normal nr. 3 Aiud. Doritorii pot vizita expoziţia amenajată la Primăria Aiud până la sfârşitul lunii ianuarie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea