Rămâi conectat

Societate

”Borcanul Fermecat” – un proiect social organizat de cercetași și liceeni ai Colegiului Național HCC Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În preajma sărbătorilor de iarnă, liceenii și cercetașii fac front comun şi lucrează împreună pentru ajutorarea celor nevoiaşi. Patrula Grintim, din cadrul Centrului Local “Axente Sever” al cercetaşilor din Alba Iulia, cu sprijinul Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” şi al Consiliului Elevilor, vin în ajutorul lui Moş Crăciun, realizând împreună un proiect social.

Proiectul se desfăşoară în perioada 13 – 14 decembrie, în incinta Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”. În cadrul acestuia, vor fi primite donaţii de jucării şi obiecte din partea elevilor, pentru care colegii acestora vor avea ocazia să liciteze, toţi banii fiind adunaţi într-un “borcan fermecat”.

Toate veniturile adunate în cadrul proiectului vor fi folosite pentru a ajuta câteva familii nevoiaşe şi două aşezăminte sociale din Oarda de Jos.

Organizatorii spun că cel mai important lucru pentru ei e faptul că pot da ceva mai departe celor care au nevoie şi de asemenea, faptul că oferă tuturor colegilor din liceu şansa de a se implica într-un proiect social. Totodată, organizatorii speră că va participa un număr cât mai mare de clase la proiect, iar astfel, să reuşească să transforme o zi obişnuită în ceva deosebit, aşa cum ar trebui să fie sărbătoarea Crăciunului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea