Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Întorsătură de 180 de grade: Mister Boboc al Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia nu mai e Mister iar Mister Popularitate nu mai e popular

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aşa după cum v-am anunţat deja, Liga Studenţilor din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia a organizat miercuri seara, 27 noiembrie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Bobocilor – ediţia 2012.

La sfârşitul Balului, după aproximativ 45 de minute de repaus total, timp în care organizatorii au făcut calculele pentru a-i desemna pe câştigători, au fost încoronaţi şi au primit titlurile de Miss şi Mister Boboc 2012 ai Universităţii „1 Decembrie 1918” – Laura Babin şi Marius Sularea.

Ei bine, la doar două ore după încheierea Balului, la after party-ul, ce a avut loc în Club Stage din Alba Iulia, organizatorii au întors totul pe dos.

Recalculând notele acordate de juriu, aceştia şi-au dat seama că titlurile şi premiile nu au fost oferite corect. Astfel, Mister Boboc nu a mai fost Mister iar Mister Popularitate nu a mai fost popular.

Titlul de Mister Boboc 2012 al Universităţii „1 Decembrie 1918”  i-a revenit lui Darius Frăţilă(foto), care a acumulat cu două puncte mai mult decât Marius Sularea,  iar titlul de Mister Popularitate, care i-a fost acordat lui Praţa Daniel i-a revenit lui Marius Sularea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea