Rămâi conectat

Curier Județean

Întorsătură de 180 de grade: Mister Boboc al Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia nu mai e Mister iar Mister Popularitate nu mai e popular

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aşa după cum v-am anunţat deja, Liga Studenţilor din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia a organizat miercuri seara, 27 noiembrie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Bobocilor – ediţia 2012.

La sfârşitul Balului, după aproximativ 45 de minute de repaus total, timp în care organizatorii au făcut calculele pentru a-i desemna pe câştigători, au fost încoronaţi şi au primit titlurile de Miss şi Mister Boboc 2012 ai Universităţii „1 Decembrie 1918” – Laura Babin şi Marius Sularea.

Ei bine, la doar două ore după încheierea Balului, la after party-ul, ce a avut loc în Club Stage din Alba Iulia, organizatorii au întors totul pe dos.

Recalculând notele acordate de juriu, aceştia şi-au dat seama că titlurile şi premiile nu au fost oferite corect. Astfel, Mister Boboc nu a mai fost Mister iar Mister Popularitate nu a mai fost popular.

Titlul de Mister Boboc 2012 al Universităţii „1 Decembrie 1918”  i-a revenit lui Darius Frăţilă(foto), care a acumulat cu două puncte mai mult decât Marius Sularea,  iar titlul de Mister Popularitate, care i-a fost acordat lui Praţa Daniel i-a revenit lui Marius Sularea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea