Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Consiliul Local Alba Iulia dă ”undă verde” primelor lucrări de reabilitare a iluminatului public

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conslierii locali din Alba Iulia vor dezbate și aproba în ședința de săptămâna viitoare documentația tehnico-economică ”Reabilitare iluminat public str. Apulum, str. Gemina, zona străzii Nicolae Titulescu, str. Samuel Micu, str. Petru Maior, Parcare Stadion, str. Calea Moților (zona parcare), B-dul Republicii (zona parcare)”.

Potrivit raportului de specialitate proiectul tehnic studiază zone din Municipiul Alba Iulia cu rețele de iluminat foarte vechi, pentru care repararea punctuală nu este eficientă.

Lucrările, a căror valoare este de 486.197 de lei fără TVA (aproximativ 118.396 de euro), sunt cuprinse în graficul de execuție corespunzător pentru primele 3-4 luni de contract și vor fi executate de firma Flash Lighting Services, care este responsabilă în următorii ani de funcționarea în cele mai  bune condiții a iluminatului public din municipiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea