Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Liderii USL nu vin de ”1 Decembrie” la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în această dimineață că la nivelul conducerii USL s-a stabilit calendarul acţiunilor comune ale liderilor celor 3 partide din uniune, pentru campania electorală. Potrivit programului, cei trei președinți de partide se vor afla de Ziua Națională a României la București.

Avem stabilite, în vederea acestei campanii electorale, o serie de acţiuni comune, cu alte cuvinte, acţiuni la care co-preşedinţii, liderii centrali ai partidelor din Uniunea Social Liberală vor participa împreună şi, în sensul acesta, vă pot furniza câteva date de calendar care au fost decise definitiv astăzi: 15 noiembrie la Bucureşti, 16-17 noiembrie în Ardeal – Cluj, Mureş, Bistriţa, 23-24 noiembrie în Moldova – Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, 29 noiembrie – Dobrogea, 30 noiembrie – în Banat, 1 decembrie, Ziua Naţională a României, vom fi împreună în Bucureşti şi 6 decembrie în Oltenia„, a spus Antonescu.

Șeful liberalilor a mai precizat că în afara acestor acţiuni, unde liderii USL vor participa împreună, sunt şi alte acţiuni electorale separate.

Reamintim că anul trecut, la împlinirea a 93 de ani de la Marea Unire, preşedintele PNL Crin Antonescu, preşedintele PSD Victor Ponta şi preşedintele PC Daniel Constantin au ajuns la Alba Iulia înainte cu o seară de marea sărbătoare, au participat la festivităţi şi s-au întâlnit cu simpatizanţii partidelor. În timpul festivității de primire a soliilor la Sala Unirii reprezentanţii PSD, în frunte cu Victor Ponta, au părăsit în bloc încăperea după ce primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a spus în discursul său: „Îmi pare rău că nu sărbătorim cu românitatea şi unii au venit aici ca să facă băi de mulţime iar alţii să protesteze pentru Roşia Montană. Lucrurile acestea ar trebui lăsate în afara acestor momente solemne, îmi pare rău că a trebuit să spun acum aceste lucruri„. Ulterior, staff-ul PSD a renunţat să participe şi la Te Deum-ul de la Catedrala Reîntregirii, preferând să se retragă, pentru un timp la restaurantul Hotelului „Cetate”.

 FOTO: arhiva 2011


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea