Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI: Spectacol muzical cu Aurelian Temişan, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, interpretul Aurelian Temişan, va urca, marţi 13 noiembrie,  pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Acesta va susţine, începând cu ora 19:00, un spectacol muzical cu un concept original, denumit sugestiv: “Mă cunoşti de undeva?”.

Aurelian va aborda, alături de orchestra The Funk Society, piese legendare din repertoriul internaţional şi naţional, cu timbrul său unic, şi va completa regalul muzical cu elemente de divertisment ce vor crea o stare de bine extraordinară pentru cei prezenţi.

Un autentic “entertainment show”, realizat într-un mod dinamic şi interactiv cu spectatorii, ce va genera o experienţă nouă, unică, care va fi cu siguranţă extrem de apreciată de public.

Preţul unui bilet este de 30 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua declarație unică din 2025: ANAF digitalizează raportarea veniturilor în România

Bera Larisa

Publicat

în

Noua declarație unică din 2025: ANAF digitalizează raportarea veniturilor în România Sistemul fiscal din România va suferi o schimbare majoră în 2025, când actuala Declarație Unică va fi înlocuită cu o versiune nouă, digitalizată și inteligentă. În anul 2024, contribuabilii vor avea ocazia să se familiarizeze cu această schimbare, într-o perioadă de tranziție, a declarat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea