Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ FOTO: Omul de afaceri Luigi Saviato, rănit într-un accident, în centrul municipiului Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs în urmă cu puțin timp în centrul municipiului Alba Iulia, pe B-dul Tudor Vladimirescu, în apropiere de clădirea CEC.

O persoană a fost rănită.

UPDATE: Luigi Saviato, un cunoscut om de afaceri italian, este victima accidentului produs în această seară în centrul municipiului Alba Iulia. Acesta a oprit în apropierea sediului CEC (probabil cu intenția de a intra în parcarea de pe partea cealaltă a drumului) însă a fost lovit puternic din spate de un autoturism Volkswagen Passat. Chrysler-ul în care se afla italianul, împreună cu o tânără, a fost proiectat peste drum, într-un Ford aflat în parcare, autoturism care la rândul său a fost aruncat pe trotuar.

Accidentul s-a soldat rănirea ușoară a cetățeanului italian care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, pasagera din aceeași mașină a scăpat nevătămată, însă autoturismele au fost serios avariate, în special cel condus de șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier.

Foto: Florin MIHĂLȚAN

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate Evaluare Națională 2024: Motiv de mândrie pentru Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni. Toți absolvenții au obținut medii peste 6

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate Evaluare Națională 2024: Motiv de mândrie pentru Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni. Toți absolvenții au obținut medii peste 6 Rezultatele de la Evaluarea Națională au adus doar motive de bucurie pentru Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni. Toți cei 18 absolvenți ai instituției au obținut medii peste nota 6 la examene. Citește și: Rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea