Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 27 de ani găsit spânzurat într-un apartament din Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată sâmbătă cu privire la faptul că într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din oraș, a fost găsită o persoană spânzurată.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui T.C.P., de 27 de ani, din comuna Găieşti, judeţul Dolj, cu ocazia examinării sumare a acestuia nefiind sesizate urme de violenţă.

Potrivit polițiștilor tânăru locuia provizoriu în Sebeș și era angajat la o firmă care execută lucrări la tronsonul de autostradă din apropiere.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Municipal Sebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, a început în această seară, la ora 19.00, la Casa de Cultură a orașului Teiuș. Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea