Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Proiect de Hotărâre: 50.000 de lei de la bugetul local pentru Spitalul Județean de Urgență Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență Alba dorește să dezvolte un proiect de interes public local: ”Îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale și a condițiilor de cazare a pacienților”, având ca impact creșterea gradului de satisfacție a cetățenilor din municipiul reședință de județ referitor la serviciile medicale.

În acest scop, reprezentanții instituției medicale solicită asocierea cu administrația locală pentru achiziționarea a 763 de seturi de lenjerii de pat și a 200 de prosoape, valoarea achiziției fiind estimată la suma de 50.000 de lei.

Alocarea acestor bani ar urma să se facă de la bugetul local al municipiului Alba Iulia, printr-un proiect de asociere ce va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința din 23 octombrie a.c.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proiectul „Două mâini pot salva o viață! Fii eroul meu!”: Încheierea protocolului de colabroare a Muncipiul Alba Iulia, ISJ Alba și Școala Postliceală Sanitară Alba Iulia, pe masa consilierilor locali

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiectul „Două mâini pot salva o viață! Fii eroul meu!”: Încheierea protocolului de colabroare a Muncipiul Alba Iulia, ISJ Alba și Școala Postliceală Sanitară Alba Iulia, pe masa consilierilor locali Un buget de 70.000 de lei a fost alocat pentru proiectul „Două mâini pot sala o viață! Fii eroul meu”, care prevede programe educaționale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea