Rămâi conectat

Actualitate

S-a ales cu capul spart pentru că se certa prea des cu concubina sa – ”corecția” a fost aplicată de fiul femeii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Roşia Montană, s-au sesizat din oficiu, miercuri seara, cu privire la faptul că C.N., de 65 de ani, din comuna Roşia Montană, a primit îngrijiri medicale la spitalul din Cîmpeni iar ulterior a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj-Napoca, prezentând mai mute leziuni suferite în urma unei agresiuni.     

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în după-amiaza zilei de 7 octombrie, între victimă şi F. Gheorghe, de 41 de ani, din comuna Roşia Montană (fiul concubinei victimei), s-a produs un conflict spontan datorat neînţelegerilor dintre C.N. şi concubina sa. În timpul conflictului, care a avut loc pe un loc viran de pe raza comunei Roşia Montană, cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri, ulterior fiecare deplasându-se la domiciliul său, fără să reclame fapta la poliţie.

În cursul zilei de ieri starea de sănătate a lui C.N. s-a agravat, unul dintre vecini apelând ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, constatându-se că prezintă multiple fracturi costale precum şi un traumatism cranio-facial şi unde s-a decis transferarea la o unitate spitalicească din Cluj unde a rămas internat în stare gravă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

9 mai: COD GALBEN de vreme rea în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 23:00

Bogdan Ilea

Publicat

în

9 mai: COD GALBEN de vreme rea în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 23:00 Meteorologii ANM au emis joi 9 mai 2024, o atenționare meteo cod galben de vreme rea, valabilă până la ora 23.00, în Alba și alte județe din țară. ANM a anunțat că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea