Rămâi conectat

Curier Județean

Accident mortal la Inoc, comuna Unirea. Un camion a trecut peste o pensionară din Alba Iulia întinsă pe șosea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident în condiții încă necunoscute s-a petrecut azi-noapte la Inoc, comuna Unirea. Un autocamion condus de un bărbat de 43 de ani din Sighetul Marmației a trecut cu roțile peste trupul lui S.O., o pensionară de 61 de ani din Alba Iulia.

Trupul, sau cadavrul femeii după cum susține șoferul camionului, era întins pe șosea în momentul accidentului. Acesta mai sustine că  nu a observat-o pe victima și de aceea  a oprit doar la cateva sute de metri, după ce a simțit că a trecut peste ceva. Cand s-a apropiat de locul accidentului a descoperit trupul mutilat de rotile autovehiculului.

Încă nu s-a stabilit dacă  femeia era vie în momentul în care a fost acroșată de camion. În acest sens polițiștii așteaptă rezultatele necropsiei care va arăta cu exactitate cauza morții albaiuliencei.

UPDATE raport IPJ Alba: Din primele cercetări efectuate la faţa locului echipa operativă, formată din ofițeri specialiști din cadrul I.P.J. Alba,  a stabilit că Olivia S., de 61 de ani din Alba Iulia, în timp ce se afla căzută pe partea carosabilă, a fost surprinsă si accidentată de autotractorul condus de A.V., de 43 de ani, din municipiul Sighetu Marmației, județul Maramureș.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările continuă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea