Rămâi conectat

Curier Județean

Accident mortal la Inoc, comuna Unirea. Un camion a trecut peste o pensionară din Alba Iulia întinsă pe șosea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident în condiții încă necunoscute s-a petrecut azi-noapte la Inoc, comuna Unirea. Un autocamion condus de un bărbat de 43 de ani din Sighetul Marmației a trecut cu roțile peste trupul lui S.O., o pensionară de 61 de ani din Alba Iulia.

Trupul, sau cadavrul femeii după cum susține șoferul camionului, era întins pe șosea în momentul accidentului. Acesta mai sustine că  nu a observat-o pe victima și de aceea  a oprit doar la cateva sute de metri, după ce a simțit că a trecut peste ceva. Cand s-a apropiat de locul accidentului a descoperit trupul mutilat de rotile autovehiculului.

Încă nu s-a stabilit dacă  femeia era vie în momentul în care a fost acroșată de camion. În acest sens polițiștii așteaptă rezultatele necropsiei care va arăta cu exactitate cauza morții albaiuliencei.

UPDATE raport IPJ Alba: Din primele cercetări efectuate la faţa locului echipa operativă, formată din ofițeri specialiști din cadrul I.P.J. Alba,  a stabilit că Olivia S., de 61 de ani din Alba Iulia, în timp ce se afla căzută pe partea carosabilă, a fost surprinsă si accidentată de autotractorul condus de A.V., de 43 de ani, din municipiul Sighetu Marmației, județul Maramureș.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările continuă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea