Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FC Oşorhei – Europa Alba Iulia 1-1 (0-0), în etapa a 5-a a Ligii a 3-a *Primul punct extern pentru echipa lui Mănăilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, pe stadionul „Iuliu” Bodola” din Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, FC Oşorhei – Europa Alba Iulia 1-1 (0-0). Echipa lui Mănăilă a obţinut primul punct extern al stagiunii, dar a fost condusă imediat după pauză, golul fiind marcat de cugireanul Lupaşcu (52), cu un şut de la 17 în diagonală, ce a lovit şi bara. Vârful originar din Alba este la prima reuşită în tricoul noii sale echipe.

Egalitatea s-a restabilit în minutul 80, când „rezerva” R. Danciu a executat foarte bine o lovitură liberă, prin care l-a învins pe Fildan (portarul advers a avut o intervenţie miraculoasă în faţa lui P. Muntean 21). Arena bihoreană poartă noroc „europenilor”, care au izbutit promovarea în Liga a 3-a pe „Iuliu Bodola” şi un egal meritat după aspectul jocului, unul în care s-au aratat 12 cartonaşe galbene (împărţite în mod egal)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vizitatorii au mizat pe formula: V. Răducanu – D. Lupşan, Al. Groza, I. Andrea, Arsene – Apetri (90+3, Felindean), Bratima, Hârciagă (75, Hârciagă), Circov (56, R. Danciu) – M. Cristea – P. Muntean (84, B. Cristea), rezerve R. Cotoară – Haiduc, Oniche.

Echipa din Alba s-a ancorat şi mai mult în subsolul clasamentului, cu două puncte cucerite în 5 partide (4-11 golaveraj). Din postura de „lanternă roşie” formaţia albaiuliană este ameninţată cu retrogradarea, iar în runda viitoare va primi vizita la Drâmbar a puternicei FC Hunedoara. „A fost un rezultat echitabil. Gazdele au început foarte bine actul secund, când puteau înscrie în două rânduri. Acest punct nu ne ajută prea mult, rămâne totuşi o remiză externă, iar meritul este al jucătorilor. Scopul nostru este să creştem „iepuraşi” tineri cu care să ne mândrim peste timp că au plecat de la Europa”, a spus Dan Mănăilă. „Am privit superficial întâlnirea, de la conducere şi până la jucători. Nu am făcut nici cantonament, crezând că e un meci câştigat dinainte şi uite ce s-a întâmplat. Oaspeţii au crezut în şansa lor şi au meritat egalul„, a punctat Cosmin Bodea.

Foto Carmen ILE, Jurnal Bihorean

 

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea