Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

În Divizia A de fotbal feminin, Motorul Oradea – Navobi Alba Iulia 3-1 (3-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Echipa feminină de fotbal Navobi Alba Iulia a pierdut astăzi, în deplasare în a doua etapă a seriei vestice din Divizia A, cu Motorul Oradea, scor 1-3 (0-3). Unica reuşită a vizitatoarelor a fost înscrisă în actul secund de antrenorul jucător Alexandra Marian,ce a redus handicapul.

Antrenorul Cătălin Popa a mizat pe Cioca – Drăgoi, Drâmbărean, Neamţu, N. Ghiviziu, Matei, Cristolţean, Marian, Stănescu, Cosma, Barabaş, au mai intrat Cârpaci, Flambă, David; rezervă P. Ghiviziu. Etapa viitoare, sâmbătă, 29 septembrie, la ora 17.00, Navobi întâlneşte pe terenul 2 al stadionului „Cetate” pe CFR Timişoara. „Mai avem mult de muncă până departe. Potenţial există, dar lipsa de omogenitate şi de experienţă îşi pune cuvântul. Am primit două goluri rapid, pe greşeli individuale, în debutul întâlnirii, între care şi un autogol al fundaşului Drăgoi. Puteam mai mult, dar suntem în urmă cu pregătirea fizică”, a spus Silviu Miron, preşedintele Navobi, echipă ce a înregistrat până în prezent trei eşecuri, două în campionat (la Oradea şi cu UTA Arad), respectiv eliminare în Cupa României cu Viitorul Reghin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17 mai 2024: COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Rafale de 55…65 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 mai 2024: COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Rafale de 55…65 km/h Meteorologii ANM au emis vineri, 17 mai 2024, o avertizare cod galben de vânt puternic valabilă până la ora 23.00 în Alba și alte județe din țară. Citește și: Cum va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea