Rămâi conectat

Sport

Europa Alba Iulia – Arena Alba Iulia, scor 5-1 (4-1) în prima ediție a Supercupei AJF Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Astăzi pe stadionul Cetate, în prima ediție a Supercupei Asociației Județene de Fotbal Alba, Europa Alba Iulia a învins Arena Alba Iulia cu scorul de 5-1 (4-1), golurile fiind marcate de Felindean (5) – desemnat jucătorul partidei, Apetri (22, 43), Circov (44), Haiduc (88) respectiv (Marc (38).

Au evoluat următoarele formații:

*Europa Alba Iulia (antrenor Radu Andone): Cotoară – D. Lupșan, Sg. Oară, Andrea, Arsene, Apetri (71 Costan), Bratima (81 Samoilă), B. Cristea (73 Hîrciagă), Circov – Felindean (78 Haiduc), M. Cristea; pe bancă: Igna, R. Andone, Culda.

*Arena Alba Iulia (antrenor Ovidiu Barna): Ov. Barna – Mîrza (46 Popa), Micu, Boancheș (76 Băcilă), Neagu – Savu, Bucur, Marcu, M. Florea (87 Eșanu) – Brînză, D. Florea; pe bancă: M. Florea.

Divizionara terță Europa Alba Iulia a tranșat soarta jocului în prima repriză iar Arena Alba Iulia a suferit prima înfrângere de la înființare (al 33-lea joc a fost cu ghinion).

*Europa a luat trofeul

”Este întâiul meu trofeu ca și antrenor. Mă mândresc cu acest lucru, am demonstrat că avem valoare, în același timp mai este foarte mult de lucru în perspectiva debutului în Liga a 3-a”, a declarat Radu Andone, antrenorul Europei.

”Nu știam că este o cifră cu ghinion, a fost poate o simplă coincidență. Adversarul a fost net superior iar eșecul este firesc, nu puteam continua la nesfârșit să nu pierdem”, a spus, la rândul său portarul-antrenor al Arenei, Ovidiu Barna.

Dan HENEGAR

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea