Rămâi conectat

Actualitate

Recurs respins pentru Tibor Polgar. Patronul pensiunii Terra rămâne în arest

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au decis astăzi că patronul pensiunii Terra, Tibor Polgar, trimis în judecată pentru de trafic de minori şi proxenetism, va fi judecat în continuare în stare de arest.

”Inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, propunerea de arestare preventivă admisă de Tribunalul Alba în 25.04.2012 a rămas definitivă în urma respingerii recursului inculpatului la Curtea de Apel Alba Iulia în 30.04.2012. În data de 02.07.2012 Tribunalul Alba a menţinut măsura arestării preventive a inculpatului iar recursul inculpatului a fost respins de Curtea de Apel Alba Iulia în 09.07.2012. Astăzi, 02.08.2012, a fost respins ca nefondat recursul inculpatului împotriva încheierii Tribunalului Alba de respingere a cererii de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpat. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, inculpatul urmând să fie judecat în continuare în stare de arest preventiv”, precizează Cosmin Muntean, purtător de cuvânt al Instanței.

Reamintim că patronul pensiunii Terra din Alba Iulia a fost reţinut în luna aprilie, sub acuzaţiile de trafic de minori şi proxenetism. Acesta este acuzat de procurorii DIICOT Alba că în perioada 2010 – 2012 a plasat fete minore şi majore în vederea prostituţiei, beneficiind de câştiguri indirecte de pe urma activităţii lor. Anchetatorii spun că Polgar le găsea clienţi fetelor şi le punea la dispoziţie camere în propria pensiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea