Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Bucium, fără permis, surprins la volanul unei maşini furate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un tânăr de 20 de ani din comuna Bucium judeţul Alba a fost reţinut de poliţişti, după ce în urma unui control, acesta a fost surprins conducând o autoutilitară furată, fără a avea în plus permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, „la data de 01 iulie 2012, ora 15,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au oprit  pentru control, pe D.N. 75 pe raza oraşului Cîmpeni, o autoutiliutară condusă de C.V.I., un tânăr de 20 de ani, din comuna Bucium, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoutilitara condusă de tânăr a fost furată, în noaptea de 27/28.07.2012 din municipiul Cluj Napoca. În plus, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de C.V.I. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de azi, 02.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.”

Cercetările sunt continuate


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre CNAIR a lansat o licitație pentru lucrări de asigurare a versanților împotriva căderilor de pietre pe șase sectoare din drumul național DN 67 C – Transalpina. Tronsoanele se află pe raza comunelor Șugag (județul Alba) și Jina (județul Sibiu). […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea