Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tentativă de omor la Roşia Montană

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 11 iulie 2012 orele 01.57,  poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată.

Echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, din primele cercetări a constat faptul că G.A.M. în vârstă 49 de ani, din comuna Roşia Montană, judeţul Alba,  a purtat o discuţie în contradictoriu cu fratele ei, G.I.I. de 40 de ani, din Oraşul Abrud, judeţul Alba  iar acesta a agresat-o, provocându-i leziuni corporale. Întrucât victima acuza dureri a fost chemată salvarea, fiind transportată ulterior la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal, care a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de G.I.I. sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor calificat, faptă prevăzută şi  pedepsită de articolul 20 raportat la articolul 174, 175, litera “c” din Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, respectiv faptul că viaţa victimei a fost pusă în primejdie,  Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea lui G.I.I. pe o perioadă de 24 de ore  pentru săvârşirea  infractiunii de tentativă de omor calificat, urmând ca în data de 19.07.2012  să-l prezinte  Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

G.I.I. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri

Bogdan Ilea

Publicat

în

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri Fanfara din Petrești continuă tradiția de 145 de ani de vestire a primăverii. De 1 mai, la ora 10:30, tinerii sunt așteptați în fața Căminului Cultural din Petrești pentru a da startul activităților care anunță sosirea primăverii. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea