Rămâi conectat

Actualitate

Echipa de fete CS Gold Roşia Montană vrea titlul de campion în sezonul următor

Bogdan Presecan

Publicat

în

„La începutul lunii iulie  rugbistele C.S. GOLD Roșia Montană au fost recompensate de către Compania GOLD Corporation Roşia Montana cu un turneu in Moldova (fetele au vizitat mânăstirile Voroneţ, Mânăstirea Humorului, Agapia, Văratec, Mânăstirea Vorona, Casa Memoriala Mihai Eminescu de la Ipoteşti, Humuleștii lui Creangă, Cetatea Sucevei, Cetatea Neamţului, Cheile Bicazului, Lacul Roşu, Salina Cacica, Casa Ciprian Porumbescu, etc), încheiat cu un frumos turneu de rugby in localitatea Vânătorii Neamţului, în compania echipei Venus Piatra Neamţ.
A fost un turneu reuşit de ambele parti (echipa din Roșia Montană câștigand) in special pentru ca sau legat prietenii cu fetele din Piatra Neamţ.

Înainte de acest turneu echipa de fete la rugby in 7 de la C.S.GOLD Roşia Montană (avem 2 echipe de fete) a efectuat vizita medicala la Institutul de Medicina Sportiva din Bucureşti, iar la întoarcere acasă a disputat un meci amical in compania echipei similare a C.S.Cernica, fetele de la Gold câştigand detaşat.

Pe aceasta cale mulţumesc companiei RMGC pentru sprijinul care ni l-a acordat. Azi, 16 iulie 2012 fetele se reunesc la Grupul Şcolar H.C.C. Abrud pentru un stagiu de pregătire, unde a fost invitat si antrenorul echipei naţionale de seniori a României Hari Dumitraş .
Invitaţia este onorată aşa că ne bucuram sa fie prezent la Roşia Montană pentru a  ne împărtăşească din experienta lui. Intenționăm ca de fiecare data când avem stagii de pregătire sa invitam cate o somitate din rugbyul Românesc. Vrem ca la fiecare 2 luni sa aducem la Roşia Montana aceste valori ale rugbyului romanesc.
Căutăm ca in august când începe returul sa ne menţinem pe primul loc ,si de ce nu titlul de campioni să-l aducem in Munţii Apuseni la ROŞIA MONTANĂ. „

HOMENIUC IONEL antrenor  C.S.GOLD Roșia Montană


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 16.00. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 16.00. Localitățile vizate ANM a emis joi după-masa o atenționare nowcasting de furtună valabilă până la ora 16.00 în mai multe localități din județul Alba. Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 15…25 l/mp, descărcări electrice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea