Rămâi conectat

Actualitate

Horoscopul zilei: vezi ce-ţi spun astrele astăzi

Alexandra Mates

Publicat

în

Berbec
Înainte, aveai o relaţie constructivă cu un grup mai larg de persoane, dar azi parcă nu vă mai înţelegeţi. Fiecare o ţine doar pe a lui şi nu acceptă părerile celor din jur, încât doreşti să nu mai faci parte din această echipă. Te bate gândul să părăseşti corabia, să continui pe cont propriu, de vreme ce nu mai există cooperare şi toleranţă în acel mediu, dar animozităţile de acum pot fi aplanate dacă nu se apelează la nervi şi acuze inutile. Calmează-te înainte de a da replică tovarăşilor tăi, ca să nu iasă mai rău!

Taur
Ai noroc să te afli într-un mediu de persoane dornice de comunicare şi gata oricând să te însoţească în ceea ce-ţi doreşti să faci. La acţiunile tale vor contribui şi ei imediat, cu trup şi suflet, pentru că ei nu au ideile tale, în schimb au energie din belşug pentru a te acompania. Singur nu vei avea parte de o zi prea interesantă, dar dacă te însoţesc amici amuzanţi şi inteligenţi, vei avea parte de o zi plină de viaţă. Dialogul distracţia şi comunicarea sunt la loc de cinste şi merg mână în mână.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Gemeni
Pregăteşti un proiect de anvergură care se va întinde pe câteva săptămâni de acum înainte. Atent la detalii cum eşti, nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Citeşti tot ce-ţi pică în mână, te informezi serios din toate sursele pe care le ai la dispoziţie, şi, mai ales, încerci să afli de la înaintaşii tăi care au fost punctele sensibile de care s-au lovit în experienţa lor. Ţine cont de părerile celor care au trecut deja prin situaţii similare, pentru că îţi vor fi de mare folos.

Rac
Ai o discuţie foarte serioasă cu partenerul tău despre nişte planuri de viitor în care are şi el un rol important. Nu ai vrea să duci doar tu tot greul pe umeri, ci ai pretenţii ca şi jumătatea de lângă tine să-şi asume anumite responsabilităţi. Dacă-l vezi că se eschivează, e un semn foarte clar că nu are intenţii de viitor. Dacă nu ştie, învaţă-l… dacă nu poate, ajută-l… dacă nu vrea, obligă-l! Nu e numai de datoria ta să duci mai departe această căruţă care se numeşte cuplu, ci e un efort în doi!

Leu
Cariera ta evoluează frumos spre un nivel pe care îl visezi de multă vreme şi pentru care ai muncit mult. Te alături unui grup mai larg de persoane care îşi unesc forţele pentru un scop comun. Eşti gata să îţi măsori forţele alături de contracandidaţi puternici, dar eşti sigur de valoarea ta şi nu te sperie competiţia. Dai tot ce ai mai bun în tine şi te prezinţi impecabil la orice examen, la orice confruntare profesională sau discuţie cu superiorii, iar impresia pe care o laşi va conta cândva pentru o eventuală promovare.

Fecioară
Eşti un prieten mereu la datorie atunci când cineva drag trece prin momente dificile. Tu ştii să asculţi, ştii să dai sfaturi, şi, mai ales, rămâi neimplicat în problema celuilalt, ceea ce te ajută să oferi cele mai bune idei în cazul de faţă. Deşi intri uşor în pielea celuilalt, rămâi totuşi detaşat, fără să opui la suflet, pentru că orice urmă de sentimentalisme şi slăbiciune ţi-ar putea umbri logica şi raţionamentele.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Balanţă
Nu te grăbi să judeci o anumită situaţie cât timp nu s-a ajuns pe un nivel stabil. Mai pot apărea diverse detalii şi argumente care ar putea schimba balanţa, de aceea e de preferat să laşi lucrurile să se sedimenteze şi abia după aceea să extragi o concluzie. Dacă te-ai grăbi la o părere înainte ca evenimentele să se fi clarificat, ai regreta că te-ai pripit. E nevoie de o analiză amănunţită şi aprofundată pe termen mai lung.

Scorpion
Cel mai bine te simţi în medii aglomerate, cu oameni cât mai diferiţi, pentru că acolo îţi pui în valoare calităţile din domeniul în care excelezi: comunicarea! Ai întotdeauna cele mai bune argumente pentru a te face ascultat şi respectat şi vii cu cele mai inteligente soluţii la întrebările altora. Ai o vorbă bună sau un compliment pentru oricine îţi apare în cale, de aceea devii o companie foarte căutată. Să nu te mire că atât de mulţi prieteni te vor invita azi undeva. Numai tu ştii cum ai să te împarţi între atâtea ocazii tentante!

Săgetător
Ce frumos se prefigurează la orizont un eveniment pe care îl aştepţi cu sufletul la gură! Toate s-au aşezat pe făgaşul cel bun şi ai toate motivele să zâmbeşti cu gândul la ceea ce va urma. Poate fi un eveniment fericit în familie care vă uneşte pe toţi laolaltă şi simţiţi nevoia să sărbătoriţi reuşita care se conturează. Perspectivele sunt mai mult decât promiţătoare şi ai toate motivele să speri într-un viitor mai bun. Veştile care sosesc azi din toate părţile te motivează să speri numai lucruri pozitive!

Capricorn
Joci un rol central în activităţile profesionale ale zilei, de parcă lumea e atentă la deciziile tale. Ai pe umeri o mare responsabilitate, tocmai de aceea nu ai voie să greşeşti, ci să respecţi întocmai regulile impuse. Cu cât te supui mai bine rigorilor, cu atât rezultatele vor fi mai bune şi ajungi mai repede la scopul dorit. Încearcă să nu te abaţi de la drumul corect şi să nu pretinzi rezultate imediate, pentru că doar ceea ce se ridică lent, într-un ritm firesc, fără să dai nimic peste cap, va dura mai bine.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Mesaje pentru mama • Felicitări de 8 Martie care pot fi transmis prin SMS de ziua femeii • La mulți ani mama, mesaje, scrisori emoționane de ziua mamei

Vărsător
Nu ajunge doar să simţi totul cu intensitate, ci trebuie să şi exprimi ceea ce e în sufletul tău. Plăcerea sau antipatia, ura sau iubirea, toate trebuie transpuse în cuvinte dacă vrei să fii înţeles. Ia-ţi inima în dinţi şi caută cuvintele potrivite pentru a-ţi declara sentimentele în faţa celor din jur. Încearcă să fii detaşat, pe cât posibil, deci să aşezi raţiunea înaintea emoţiilor, pentru că numai aşa vei putea să comunici concis şi să nu îţi faci atâtea probleme cu privire la ceea ce ai de spus.

Peşti
Nu ajunge doar să simţi totul cu intensitate, ci trebuie să şi exprimi ceea ce e în sufletul tău. Plăcerea sau antipatia, ura sau iubirea, toate trebuie transpuse în cuvinte dacă vrei să fii înţeles. Ia-ţi inima în dinţi şi caută cuvintele potrivite pentru a-ţi declara sentimentele în faţa celor din jur. Încearcă să fii detaşat, pe cât posibil, deci să aşezi raţiunea înaintea emoţiilor, pentru că numai aşa vei putea să comunici concis şi să nu îţi faci atâtea probleme cu privire la ceea ce ai de spus.

Sursa: acvaria.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câți urși vor putea fi împușcați fără autorizație, pe județe: A fost adoptată Legea prin care pot fi împuşcaţi 481 de urşi anual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câți urși vor putea fi împușcați fără autorizație, pe județe: A fost adoptată Legea prin care pot fi împuşcaţi 481 de urşi anual Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, 23 iulie 2024, decretul legat de promulgarea legii privind combaterea atacurilor urşilor bruni. Legea a fost adoptată în regim de urgenţă, săptămâna trecută, de deputaţi, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea