Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

7-8 octombrie 2023| Prima ediție a Târgului Toamnei, la Alba Iulia: Spațiul de expoziție, GRATIS, pentru producătorii participanți

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

7-8 octombrie 2023| Prima ediție a Târgului Toamnei, la Alba Iulia: Spațiul de expoziție, GRATIS, pentru producătorii participanți

Prima ediție a Târgului Toamnei din Cetatea Alba Carolina, organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia, se apropie cu pași repezi și va avea loc în zilele de 7 și 8 octombrie. Flaviu Buta, purtătorul de cuvânt al Primăriei, a dezvăluit pentru ziarulunirea.ro mai multe detalii legate de prima ediție a evenimentului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul va avea loc în Latura de Vest a Cetății și promite să aducă un adevărat festin de produse specifice toamnei și distracție pentru întreaga familie.

Scopul principal al acestui târg este de a atrage cât mai mulți producători de bunătăți specifice toamnei, astfel încât locuitorii din Alba Iulia să își poată pregăti proviziile pentru iarnă. Pe lângă produsele tradiționale de sezon, care vor fi expuse pe tarabele și în standurile comercianților, vizitatorii vor avea parte și de momente artistice ce vor încânta publicul, activități distractive pentru cei mici, vin și bere artizanală de calitate, dar și mâncăruri delicioase gătite la ceaun și pe grătar.

Un aspect important de menționat este faptul că pentru producătorii care doresc să participe la acest eveniment nu se va percepe nicio taxă pentru ocuparea domeniului public. Aceștia trebuie doar să își anunțe participarea în prealabil la numărul de telefon 0258 815 367 sau la adresa de email: [email protected].

Astfel, Târgul Toamnei din Cetatea Alba Carolina se anunță a fi un eveniment plin de culoare, arome și bucurie, unde tradiția și produsele locale vor fi în centrul atenției, oferind o experiență memorabilă pentru toți cei care îl vor vizita.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea