Rămâi conectat

Curier Județean

5-6 iunie: ”Colocviile romanului românesc contemporan”, la Alba Iulia. Sesiuni de dezbateri cu scriitori și critici literari. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

colocvii alba iuliaÎn cetatea albaiuliană literatura se pare că este la ea acasă:  Consiliul Județean Alba, Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Librăria Humanitas Alba Iulia,  vă invită la o nouă ediție a ”Colocviilor romanului românesc contemporan”.

Tema dezbaterilor acestei ediții este Literatura. Succes și Valoare, dezbateri la care sunt invitați să participe scriitori și critici literari reprezentativi pentru literatura de azi: Daniel Cristea-Enache, Liliana Corobca, Oana Enăchescu, Nora Iuga, Radu Mareș, Cornel Nistea, Leonard Oprea, Aurel Pantea, Irina Petraș, Marta Petreu, Virgil Podoabă, Cornel George Popa, Doina Ruști, Dan Stanca, Teodora Stanciu, Liviu Ioan Stoiciu, Florin Toma, Simona Vasilache, Ioan Holban.

Evenimentul va avea loc în perioada 5-6 iunie 2015, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, după cum urmează:

– 5 iunie 2015, ora 17.00, Sala Senatului – prima sesiune de dezbateri;
– 6 iunie 2015, ora 10.00, Sala Senatului – a doua sesiune de dezbateri.

C.M.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea