Rămâi conectat

Monden-Clubbing

28 aprilie: „Green Fashion Show” – paradă de modă cu ținute din deșeuri reciclabile, la Alba Mall. Invitată special, trupa Maxim

Alexandra Mates

Publicat

în

eCOol-Green-Fashion-Show-2015-734x517Cea mai tare paradă de modă ECO din România „Green Fashion Show” se va desfășura, în 28 aprilie, la Alba Mall. Este vorba despre cea de-a șasea ediție a campaniei eCOol. Sute de liceeni, din tot județul se vor întrece în creații care mai de care, realizate din materiale reciclabile. Vor fi premii pentru cea mai bună colecţie de costume, pentru cel mai convingător mesaj eco, pentru cea mai bună prezență scenică, dar și altele, iar finalul se anunță unul cu distracție. Trupa Maxim este invitată special la eveniment, pentru a oferi albaiulienilor o seară de neuitat. Show-ul se va desfășura cu începere de la ora 17.00.

 Alba Mall, orașul din orașul tău, se va transforma marți, 28 aprilie, într-un podium neconvențional de modă. Consiliul Județean Alba, Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA) și Inspectoratul Școlar Județean Alba organizează a șasea ediție a campaniei eCOol destinată elevilor de liceu din județul Alba.

ecool017 Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris trebuie să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte. Costumele vor fi prezentate în cadrul unei parade. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol marca trupei Maxim.

 ECOol vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă, și stimularea creativității.

 Evenimentul ”Green Fashion Show” s-a bucurat de un real succes încă de prima ediție și a adunat sute de spectatori de fiecare dată.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea