Rămâi conectat

Ştirea zilei

26 metri cubi de lemn confiscați de polițiștii din Câmpeni, după ce au depistat, în trafic, un transport de lemne cu acte false

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Câmpeni fac cercetări privind transportul a 26 de metri cubi de material lemnos în legătură cu care există suspiciunea că a fost făcut în baza unor documente false. Acesta a fost depistat cu ocazia unui control în trafic.

La data de 14 octombrie 2020, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală au întocmit dosar de cercetare penală, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și transport ilegal de material lemnos, privind transportul cantității de 26,4 metri cubi de material lemnos, realizat de reprezentanții unei societăți comerciale din Câmpeni.

În seara zilei de 12 octombrie 2020, în timp ce acționau pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au oprit, pentru control, o autoutilitară cu remorcă, care transporta 26,4 metri cubi de material lemnos, condusă de un bărbat de 50 de ani, din comuna Roșia Montană, angajat al unei societăți comerciale din Câmpeni.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni a rezultat că avizele de însoțire a materialului lemnos prezentate de conducătorul autoutilitarei erau false.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienței materialului lemnos, iar acesta a fost confiscat și lăsat în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea