Rămâi conectat

Curier Județean

200 de trotinete electrice disponibile, din această primăvară, în Alba Iulia. Primar: „Alba Iulia trece pe verde”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia va avea din această primăvară nu mai puțin de 200 de trotinete electrice. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Gabriel Pleșa, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.

„Alba Iulia trece pe verde. Și nu orice fel de verde, ci verde – Lime! Nu mai puțin de 200 de trotinete electrice, operate de compania de ride-sharing „Lime” vor fi disponibile, din această primăvară, și în Alba Iulia.

În acest moment negociem condițiile parteneriatului, pentru a le putea oferi albaiulienilor o variantă fezabilă nu doar din punct de vedere al mobilității ci și al costurilor.

Alba Iulia se aliniază, astfel, unui trend mondial în materie de micro-mobilitate urbană sustenabilă, folosirea în sistem de sharing a trotinetelor electrice fiind deja un mod inteligent, eficient, cu zero emisii și cu impact minim asupra mediului”, a scris primarul Gabriel Pleșa pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea