Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

19 goluri în meciurile de vineri și sâmbătă din liga a patra de fotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

19 goluri în meciurile de vineri și sâmbătă din liga a patra de fotbal

În cele trei meciuri de vineri si sânbătă din etapa a treia a ligii a patra de fotbal a județului Alba s-au marcat în total 19 goluri.

Runda a fost deschisă, vineri 8 septembrie, cu jocul în nocturnă de pe Stadionul „Minaur” din Zlatna dintre echipa locală CS Zlatna și nou-promovata Adu Academy Șona. Oaspeții s-au impus cu 4-3 (2-1), obținând prima victorie în liga a patra, în vreme ce zlătnenii rămân fără vreun punct. Pentru gazde au marcat Greuruș (23), Nistor (65) și Nemeș (80 – penalty). Golurile învingătorilor au fost înscrise de Coman (14), Sabău (27) și Vălesășan (50, 90+4). Cîmpean (CS Zlatna) a fost eliminat în minutul 79.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sâmbătă 9 septembrie, la prânz, CS Ocna Mureș a dispus cu 7-0 (4-0), pe teren propriu, de nou-promovata FC Lopadea Nouă. Au marcat: Bărbos (7), Guț (15), Cl. Coltor (30), Paleoca (40), Chișu (65, 85) și P. Boancă (75). Ocnamureșenii au punctaj maxim după trei etape, în vreme ce echipa din Lopadea Nouă este în continuare la cota zero în privința punctelor acumulate.

Sâmbătă după amiază, la Oarda de Jos, pe Stadionul „Nicolae Romcea”, CSM Unirea Alba Iulia 2 a dispus dramatic, cu 3-2 (0-0), de Performanța Ighiu și astfel are, la rândul său, punctaj maxim. Au marcat: Ionaș-Rădoi (50), Raica (52), R. Rădoi  (90+5), respectiv R. David (51, 87). Tripșa (Performanța) a fost eliminat în minutul 90+1 pentru cumul de cartonașe galbene.

Duminică 10 septembrie au fost programate jocurile: CIL Blaj – Viitorul Vama Seacă, Fortuna Lunca Mureșului – Viitorul Sântimbru, Hidro Mecanica Șugag – Limbenii Limba, Voința Stremț – Spcul Daia Română și Inter Unirea – Energia Săsciori.

foto: facebook Acs Academia Șona

articol scris de Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea