Rămâi conectat

Ştirea zilei

14 km de drumuri forestiere din Apuseni, reabilitați. Proiect în valoare de aproape 6 milioane de lei, scos la licitație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un proiect de investiţii evaluat la 5.894.118 de lei privind reabilitarea a aproape 14 kilometri de drumuri forestiere a fost scos la licitație de către Primăria comunei Avram Iancu.

Obiectivul de investiţii se găseşte în întregime pe domeniul public al statului în teritoriul administrativ al comunei Avram Iancu. Cinci drumuri forestiere existente sunt propuse spre reabilitare iar două drumuri sunt noi.

Drumuri existente propuse spre modernizare: DF Dobrana – 3,5 km, DF Păltiniş – 1,4 km, DF Valea Boului – 0,8 km, DF Toha – 2,2 km, DF Divaia – 1,1 km. Drumurile nou propuse sunt: DF Toha-Dobrana – 3,7 km şi DF Parcela 29 – 1,2 km. Lungimea totală a drumurilor ce vor fi reabilitate sau nou înfiinţate este de 3,9 km.

O lungime de 8,4 km de drum va avea o lăţime a platformei de 4 metri şi o lăţime a carosabilului de 3 metri. Restul de 5,5 km de drum su fost proiectaţi cu o lăţime a carosabilului de 2,75 metri. Drumul forestier Dobrana este singurul care va fi asfaltat, restul umrând să fie reabilitate prin realizarea de structuri rutiere formate din piatră spartă şi balast. Constructorul drumurilor va amplasa, în total, 92 de podeţe tubulare, 35 de indicatoare rutiere şi parapeţi metalici pe o lungime de 3,3 km.

Ofertele pot fi depuse la sediul Primăriei Avram Iancu până în data de 12 aprilie 2019. Ofertantul trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani în valoare cumulată de cel puţin 5.890.000 lei, fără TVA. Perioada de derularea a investiţiei este de 2 ani de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Sursa de finanţare a priectului este Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea