// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

1 DECEMBRIE 2018, la Alba Iulia: Număr record de porții, pregătite la MASA POPULARĂ – peste 45.000/ Ce se va găti

Masa populară de 1 Decembrie 2018 de la Alba Iulia va fi formată din circa 46.000 de porții, număr record, iar localnicilor și turiștilor li se vor oferi mămăligă cu brânză și posibil și sarmale. Dacă vor fi oferite sarmale sau altceva în schimbul lor, se va stabili în zilele următoare, însă mămăliga cu brânză rămân în ”meniu”. 

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat că masa populară va fi oferită de Kaufland, porțiile de mâncare vor fi distribuite din Piața Cetății, din zona Unității Militare, iar al doilea punct va fi amenajat în șanțurile Cetății, pe una dintre laturi.

În următoarele zile se va ști exact ce se va servi. La ora aceasta este vorba de mămăligă cu brânză și sărmăluțe. Sarmalele pot fi înlocuite cu grătare/cârnați sau alte produse din carne.

Masa populară se va servi după parada militară, care va începe în jurul orei 15.00, având în vedere că este așteptat președintele Klaus Iohannis, care va asista, în dimineața zilei de 1 Decembrie, la ceremonia de la București.

Anul trecut, la masa populară, s-au preparat 12.000 de porții de fasole cu cârnați și varză cu ciolan.

Citește și Pregătiri pentru 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia: Circulația rutieră ar putea fi blocată pe jumătate din străzile municipiului

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419