Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tânăr de 29 de ani din Bucerdea Grânoasă, prins de polițiști băut la volan și cu autorizația provizorie expirată

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, 13 iulie 2017, în jurul orei  18.45, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat un bărbat de 29 de ani din localitatea Bucerdea Grânoasă, județul Alba, care a condus un autoturism pe strada Ion Creangă din comuna Bucerdea Grânoasă, jud. Alba, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0.76 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul orăşenesc Blaj, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată.

Față de L.F., cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii Voucherele de vacanță 2024 urmează să fie impozitate cu 20%. Președintele Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4, a explicat modul în care acestea se vor calcula. Chiar dacă valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea