Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Florin Roman: DE CE NU VOTEZ PSD, IOAN DÎRZU ŞI CĂLIN POTOR

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

roman florin– Nu votez PSD pentru că nu a făcut nimic pentru oamenii din Alba. Să ne amintim că guvernul Ponta nu a  alocat niciun leu pentru Ziua Națională a României, iar Valeriu Zgonea și liderii PSD Alba susțin că Alba Iulia este importantă pe harta țării doar de 1 Decembrie.

– Nu votez Ioan Dîrzu pentru că rar mi-a fost dat să văd un om atât de populist și demagog. Spune că este inițiatorul Legii Cadastrării Gratuite, deși a fost în integralitate munca lui Teodor Atanasiu. Mai mult, legea înta­bulării gratuite a fost „căzută” în Parlament de PSD iar “inițiatorul” Ioan Dîrzu a votat… împotriva “propriei” legi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

– Nu votez Ioan Dîrzu pentru că spune că va deschide un Parc Industrial la Cugir deși acesta funcționează de ani de zile la capacitate normală. Este un plagiator marca PSD.

– Nu votez Ioan Dîrzu pentru că a promis și a mințit! A promis reabilitarea celor două drumuri naționale din Apuseni și a mințit, a promis abatoare pentru moți și a mințit, a promis centre de colectare a fructelor de pădure și a mințit, a promis locuri de muncă pentru moți și a mințit!

– Nu  votez Călin Potor pentru că este un traseist – a trecut de la PDL la PNL și acum la PSD.

– Nu votez Călin Potor pentru că a lăsat în ruină Spitalul Județean de Urgenţă Alba și a mutat  Policlinica într-un spațiu impropriu. Consiliul Județean Alba a investit circa 400 de miliarde de lei vechi și acum avem un spital județean modern. „Ajutorul” lui Potor pentru spitalul din Alba a constat doar în numeroasele plângeri, sesizări și delațiuni făcute împotriva unei conduceri de spital apolitice.

– Nu votez Călin Potor pentru că nu vrea să fie primar, ci și-a negociat o poziție eligibilă de parlamentar!

– Nu votez Călin Potor pentru că în 2012 a promis 3000 de locuri de muncă și nu a făcut nici măcar unul!

– Nu votez Ioan Dîrzu și Călin Potor, deoarece le plâng de milă săracilor, iar cei doi sunt bogați!

– Nu votez Ioan Dîrzu și Călin Potor, deoarece au votat cu PSD pensiile speciale pentru parlamentari, adică pentru ei!
Să le spună aceste lucruri oamenilor din Alba Iulia, atunci când le cer votul!
Acești populiști și demagogi candidează la alegerile locale pentru că așa au negociat cu conducerea PSD: candidează acum deşi nici ei nu cred că au şanse, în schimb, pentru acest sacrificiu de imagine, să obţină locuri eligibile pentru ca să fie parlamentari din toamnă și să-și voteze privilegii pentru ei. Nici chiar pesediștii nu-i mai votează, sunt singuri și izolați!

Așa să ne ajute Dumnezeu!
Florin  Roman, Secretar General Adjunct Național PNL

Publicitate electorală PNL

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea