Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Magazinul ”Bunătățuri românești” din Alba Iulia achiziționează legume și fructe de sezon de la producătorii locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magazinul ”Bunătățuri românești” din Alba Iulia, al Cooperativei Agricole Horticole Alba, anunță pe Facebook că achiziționează legume și fructe de sezon de la producătorii locali.

”Achiziționam legume și fructe, de sezon, de la producătorii locali! Telefon 0744 341 530”, transmit reprezentanții cooperativei pe Facebook.

17 producători din Alba, nemulțumiți de prețul pe care îl primeau pentru roadele muncii lor, și-au unit forțele și au deschis în Alba Iulia, în decembrie 2016, un magazin, unde își comercializează propriile produse, 100% naturale și românești, între care brânzeturi, cărnuri, cozonaci, murături, dulcețuri, uleiuri, sucuri și vinuri.

Citește și FOTO, VIDEO. Sute de produse naturale se vând la magazinul ”Bunătățuri Românești”, primul de acest tip deschis în Alba

Cei 17 acționari ai magazinului fac parte din Cooperativa Agricolă Horticola Alba, care este formată din peste 60 de producători locali din județele Alba, Cluj, Mureș, Sibiu și Hunedoara, legumicultori și horticultori.

Aceștia, împreună, administrează peste 500 hectare de pământ cu un efectiv cuprins din peste 100 de capete de bovine, 100 de capete de porcine, peste 500 de ovine și 100 de capre, culturile se dezvoltă atât afară, cât și în solarii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini în Alba Iulia pe strada Tudor Vladimirescu: Două persoane au fost rănite

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini în Alba Iulia pe strada Tudor Vladimirescu: Două persoane au fost rănite Un accident s-a petrecut miercuri seara, 1 mai, pe strada Tudor Vladimirescu între două autoturisme. Cele trei persoane implicate, doi adulți si un minor, au fost transportate la spital. IPJ Alba intervine cu 3 autospeciale pentru acordarea măsurilor specifice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea