Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Infracțiuni de weekend ”taxate” de polițiștii rutieri din Alba – alcool ”la bord”, conducere fără permis și autoturism neînmatriculat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci șoferi care au comis infracțiuni rutiere în județul Alba, la sfârșitul săptămânii trecute, sunt cercetați de polițiști. Trei dintre ei au fost surprinși conducându-și mașnile în timp ce se aflau sub influența alcoolului, unul a fost ”Taxat” pentru că nu avea carnet iar altul pentru că se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Astfel, la data de 15.08.2015, ora 1.22, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe un cetăţean spaniol, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării, din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În aceeași si, în jurul orei 17.50, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, un autoturism condus de B.A., un bărbat de 42 de ani, din comuna Sântimbru, judeţul Alba. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de B.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Pentru conducere sub influenţa alcoolului, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, iar complementar sancţiunii, permisul de conducere i-a fost suspendat.

La data de 16.08.2015, ora 1.50, poliţiştii Postului de Poliție Ciugud, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Berghin, l-au depistat pe S.D.I., de 29 de ani, din comuna Sântimbru, care a condus un autoturism pe raza localităţii Teleac, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de S.D.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot duminică, în jurul orei 3.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.A., de 26 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, la ora 2.05, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, l-au depistat pe E.C.T., de 49 de ani, din municipiul Blaj, care conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din comuna Valea Lungă, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de E.C.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea