Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul. 

Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, s-au desfășurat competițiile sportive cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Alba. Cu sprijinul Asociaților Ampoiul și IPA Regiunea 2 Alba, a fost organizat un campionat de fotbal, un turneu de table și o competiție de tenis cu piciorul.

Opt echipe s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la fotbal, 16 colegi s-au înscris la turneul de table și 10 la tenis cu piciorul. Competiția a fost una în care fair-play-ul, spiritul de echipă, buna dispoziție și bucuria întâlnirii au fost prezente pe tot parcursul jocului.

În cadrul campionatului de fotbal, locul I a revenit echipei Detașamentului 5 Jandarmi Sebeș, locul al II-lea, colegilor din cadrul Detașamentul 4 Jandarmi Câmpeni, iar locul al III-lea a fost adjudecat de către Detașamentul 3 Jandarmi Aiud. De asemenea, a fost premiat cel mai bun jucător – Belea Victor, cel mai bun portar – Urea Ștefan Mihăiță și golgheterul campionatului – Morar Robert Iancu. La turneul de table locul I a fost ocupat de Oniche Bogdan Răzvan, locul al II-lea de Dăian Gheorghe, iar locul III de Aluaș Cristian Ilie. La competiția de tenis cu piciorul locul I a fost ocupat de echipa formată din Crăciun Adrian și Cîra Vasile, locul al II-lea de echipa Paștiu Adrian și Mariș Mircea, iar locul al III-lea de Jurj Iosif și Măceșanu Răzvan.
Dl. Colonel Pașca Tudor Gheorghe, Inspectorul șef al Jandarmeriei Alba, le-a înmânat câștigătorilor Cupe și diplome de participare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1-5 mai 2024: SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia! În perioada 1-5 mai 2024, compania de teatru Skepsis se numără printre teatrele și companiile de teatru din 24 de țări care participă la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru SAHARA, organizat în Tunisia. Evenimentul propune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea