Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua Internațională Francofonă, marcată de către Colegiul Militar din Alba Iulia: Elevii au participat la activități în limba franceză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia au marcat Ziua Internațională a Francofoniei prin activități în care au împărtășit experiențele francofone, consolidându-și cunoștințele de limbă franceză prin conversație.

„Activitate online dedicată Zilei Internaționale a Francofoniei

„Experiences interculturelles – partageons – les!” a fost titlul activității desfășurate astăzi în online de către elevii de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” Lugoj. Activitatea a fost dedicată Zilei Internaționale a Francofoniei, sărbătorită în fiecare an pe data de 20 martie.

Elevii de la cele două instituții de învățământ, coordonați de profesoarele de limba franceză Lucia Lupu, Carmen Roman și Ramona Bululoi, și-au împărtășit experiențele francofone, consolidându-și cunoștințele de limbă franceză prin conversație.

Anual, 75 de țări, care au în comun afinitatea pentru limba franceză, membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei celebrează pe 20 martie Ziua Internațională a Francofoniei”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea