Ziua Eroilor, comemorată an de an la Ciugud. Cântece patriotice și recital de poezii susținut de elevii școlilor din comună

Paul Voicu - Primar 2020

Zua eroilor ciugudJoi,9 iunie 2016, elevii şcolilor de pe raza comunei Ciugud, respectiv Şcoala Primară Hăpria, Şcoala Primară Şeuşa şi Şcoala Gimnazială Ciugud, au participat la evenimentele de comemorare a eroilor neamului românesc.

În fiecare an, în ziua în care Biserica Ortodoxă prăznuieşte Înălţarea la ceruri a Domnului Iisus Hristos, este omagiată şi jertfa celor căzuţi în luptă pentru credinţa, libertatea, apărarea şi întregirea neamului românesc.

ELIT

An de an, de „Ziua Eroilor”, elevii şcolilor din comuna Ciugud cinstesc memoria eroilor noştri şi sunt prezenţi la monumentele din comuna Ciugud pentru a-şi aduce şi ei, cu flori în mână şi prin poezii şi cântece patriotice, omagiul celor cărora noi, cei de azi, le datorăm atât de mult.

Şi anul acesta, de la cei mai mici la cei mai mari, elevii claselor P-VIII din cadrul Şcolii Gimnaziale Ciugud i-au onorat prin programele artistice pregătite pentru acest eveniment important pe aceia care, cu preţul vieţii, şi-au împlinit jurământul sfânt faţă de patrie şi şi-au pus viaţa temelie pentru această ţară. (C.M.)

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...