Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zilele Orașului: Andra, Ștefan Bănică Junior, Connect-R și Taxi vor concerta în Piața Cetății din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimul weekend din această lună vă aduce încă trei zile pline de distracție la Zilele Orașului, eveniment ajuns la ediția a XII-a. Pregătirile sunt în plină desfășurare, programul este în curs de finalizare iar organizatorii ne-au asigurat că va fi alcătuit, ca de fiecare dată, din momente cu adevărat speciale pentru toate vârstele și gusturile.

Chiar dacă nu au vrut să dezvăluie prea multe despre surprizele pe care le pregătesc pentru evenimentul din acest an am aflat totuși, pentru dumneavoastră, că în ceea ce privește partea muzicală succesul evenimentului este garantat: o parte dintre invitații speciali – Andra, Ștefan Bănică Junior, Connect-R și Taxi, și-au confirmat participarea iar în acest moment se mai așteaptă un răspuns de la cei din trupa Bere Gratis.

Așadar, nu vă faceți alte planuri pentru zilele de 24, 25, 26 mai și chemați-vă rudele și prietenii din alte orașe să petreacă alături de dumneavoastră. Veți avea parte de distracție cât cuprinde Cetatea Alba Carolina!

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea