Rămâi conectat

Actualitate

”Zidul galben” ar putea fi dărâmat la meciul cu Olanda. Suporterii români se plâng că au alocate prea puține bilete

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Zidul galben” ar putea fi dărâmat la meciul cu Olanda. Suporterii români se plâng că au alocate prea puține bilete

România și-a rezervat un loc printre cele mai bune 16 echipe ale Europei și se pregătește acum pentru duelul de marți, 2 iulie, cu Olanda, o adversară extrem de puternică din toate punctele de vedere.

Pentru început, lotul lor valorează 815 milioane de euro, de nouă ori mai mult, decât al nostru. Meciul va fi unul dur, și în tribune, „Zidul galben” al României va înfrunta „Marea portocalie” a Olandei.

UEFA a pregătit câte 7.000 de bilete pentru fiecare națională, dar FRF a anunțat că încearcă să dubleze numărul lor. Suporterii români se plâng că au alocate prea puține bilete.

România și Olanda s-au întâlnit de nouă ori în istorie. O sigură dată i-am bătut pe olandezi, cu 1-0, în 2007, la Constanța, în preliminariile pentru Campioatul European din 2008. Tot atunci, în 2007, am făcut un egal la Rotterdam, în rest, olandezii ne-au bătut de fiecare dată.

Citește și: Albaiulienii pot urmării meciul istoric România – Olanda în Piața Cetății, proiectat pe un ecran uriaș

Ciprian Marica a fost ultimul român care a înscris în poarta olandezilor, în 2012.

Olanda este campioană europeană, a luat titul în 1988, tot în Germania și avea în teren atunci trei stele pe Marco Van Basten, Ruud Gullit şi Frank Rijkaard.

FRF încearcă să dubleze numărul biletelor

„Portocala mecanică” vrea să câștige anul acesta al doilea titul european, tot în Germania. Actuala națională condusă de marele Koeman îi are în componență pe Van Dijk, de la Liverpool, Depay de la Ateletico Madrid și Nathan Ake, de la Manchester City.

În total, cota de piață a olandezilor este de 815 milioane de euro, pe când lotul României valorează 92 de milioane de euro.

Citește și: România – Olanda în optimi la Euro 2024: Când va fi meciul

Când vine vorba de suporteri însă, România este egala Olandei. Cele două națiuni au cele mai frumoase galerii de la acest campionat. În tribune, „Zidul galben” al României va infrunta „Marea portocalie” a Olandei.

Până acum, peste 30.000 de suporteri ai ambelor echipe au fost pe stadion la fiecare dintre meciurile țării lor. Pentru partida din optimi, UEFA a pregătit cate 7.000 de bilete pentru fiecare echipă, dar FRF a anunțat că încearcă să dubleze numărul lor.

De menționat este că ne aflăm pe partea de tablou considerată mai ușoară. Dacă trecem de Olanda, putem să jucam mai departe, în sferturi, cu Turcia sau Austria și evitam adversari grei, cum ar fi Germania, Spania, Franța sau Portugalia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1-3 iulie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ și FURTUNI în Alba și alte județe din țară: Maxime de până la 37 de grade, averse torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-3 iulie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ și FURTUNI în Alba și alte județe din țară: Maxime de până la 37 de grade, averse torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice ANM a emis luni dimineața mai multe avertizări cod galben de caniculă, dar și furtuni, valabile în intervalul 1-3 iulie 2024, în Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea