Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ziarulunirea.ro – cel mai citit site de știri din Alba. Un nou record de trafic în 2 decembrie 2013

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Număr aproape triplu de vizitatori unici față de site-ul clasat pe locul doi pe județ

Site-ul www.ziarulunirea.ro a realizat un nou record de trafic, luni, 2 decembrie 2013, cu o cifră de 18.458 de vizitatori unici și 49.265 de afișări, conform rezultatelor de pe trafic.ro, aproape triplu față de numărul de unici înregistrat de al doilea site ca importanță din județ (7.740) și număr dublu de afișări (21.471).

Și asta pentru că cititorii, obișnuiți deja cu faptul că reporterii noștri se află întotdeauna la locul potrivit în momentul potrivit, au știut că aici pot găsi informații despre evenimentele organizate în cinstea Zilei Naționale, dar și relatări despre momentele inedite surprinse pe parcursul desfășurării celei mai mari sărbători a românilor.

Astfel, printre zecile de articole apreciate de cei care au accesat ziarulunirea.ro s-a aflat, spre exemplu, cel în care s-a prezentat desfășurarea, în premieră la Alba Iulia, a unui steag de 300 de metri, în Piața Cetății (AICI), care a adunat peste 5.000 de afișări și un număr record de aprecieri pe Facebook (peste 3.000). De asemenea, deosebit de apreciată a fost și surprinderea ineditei cereri în căsătorie în mijlocul unui concert și în fața a mii de spectatori (AICI). Un alt articol, care de această dată a surprins un incident din sfera politicului, desfășurat la Sala Unirii (AICI) s-a aflat și el în topul celor mai citite materiale din data de 2 decembrie și nu în ultimul rând emoționantul mesaj transmis românilor de ziua lor de cei 400 de cercetași prezenți la Alba Iulia (AICI) a fost citit și apreciat de peste 3.500 de cititori.

Noul record, care vine la mai puțin de două luni de la ultimul ”vârf” de trafic înregistrat la sfârșitul lunii octombrie, ne arată clar că tot mai mulți cititori știu că aducem zilnic în atenție, cu promptitudine, toate evenimentele și informațiile importante din județ. Același trend ascendent se constată și în cazul ediției tipărite a Ziarului Unirea care în ultimele două luni și-a mărit numărul de abonați, în contradicție cu scăderile de tiraje pe care presa scrisă le înregistrează la nivel național.

Pentru toate acestea le mulțumim celor care ne duc în casele lor, pe hârtie sau pe ecranele calculatoarelor și le promitem că vom păstra același ritm alert și aceeași seriozitate în misiunea noastră de a-i informa corect și rapid.

www.ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de peste 20.000 de exemplare și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația www.ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.

În final dorim să vă anunțăm că pentru anul 2014 pregătim și o surpriză – un nou post de radio în Alba Iulia care va emite sub brand-ul Unirea. Societatea noastră a câștigat licența scoasă la licitație de CNA în luna noiembrie, astfel că începând din primăvara – vara anului viitor vom ajunge la dumneavoastră și pe calea undelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea