Vremea în weekend: Maxime de 23 de grade vineri, frig și ploi sâmbătă și duminică

Vreme anormal de caldă de joi, 12 martie va continua și vineri, anunță meteorologii. Maximele vor atinge 23 de grade în sudul ţării, în timp ce în regiunile nordice şi în zona montană se vor semnala ploi slabe. De sâmbătă se întoarce frigul.

Vineri, 13 martie, vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi local ploi- pe parcursul zilei în regiunile nordice şi nord-vestice, iar noaptea şi în cele nord-estice şi centrale. La munte, cu precădere din a doua parte a nopţii îndeosebi la altitudini mari ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări din a doua parte a intervalului la munte, în special la altitudini mari, iar local şi temporar şi în jumătatea nordică a teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 23 de grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade. În Capitală, temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

INFORMARE COVID-19

Sâmbătă, 14 martie, valorile termice se vor situa peste cele normale în jumătatea de sud a ţării, apoi acestea vor scădea apropiindu-se de mediile multianuale. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată începând de duminică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...