Rămâi conectat

Curier Județean

VOT în străintate: Organizare bună dar personal puțin la secția de vot de la Lisabona

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 100 de persoane așteptau, la ora 9.30 (ora 11.30 în România), să voteze la Ambasada României din Lisabona iar unul dintre alegători ne-a transmis că organizarea este bună dar sunt prea puțini membri în biroul electoral și este posibil ca aceștia să nu facă față dacă pe parcursul zilei va crește numărul celor ce doresc să-și exercite dreptul de vot.

La ora 9.00, când am votat eu, în jur de 70-80 de persoane se aflau în curtea ambasadei iar la 9.30 (n.r. 11.30 ora României) la rând se așezaseră deja peste 100 de oameni. În general merge destul de repede, dar dacă se mărește numărul de alegători nu cred ca vor face față pentru că sunt doar 4 membri în biroul electoral, în loc de 6 câți trebuiau să se prezinte la deschiderea secției de votare. Sunt 4 cabine de vot, dar nu sunt ocupate toate deodată. Organizarea este destul de bună, la intrare este un angajat al ambasadei care împarte formulare, iar la filtrul de securitate stă un membru al comisiei, care verifică declarațiile și semnăturile”, a transmis pentru ziarulunirea.ro avocatul Radu Octavian, care a votat în capitala Portugaliei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea