Rămâi conectat

Curier Județean

Volei Club Alba Blaj a promovat în elita voleiului românesc! Prima performanţă a sportului judeţean în anul 2012 s-a produs în „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Club Alba Blaj a reuşit o performanţă istorică şi a promovat în această seară pe prima scenă, după o victorie 3-0 (25-12, 25-16, 25-15) cu Rapid Bucureşti, meci disputat în „Mica Romă”.

Este o zi unică din viaţa mea, ne-am atins scopul, n-am cuvinte pentru ceea ce am făcut. Aceste fete merită tot respectul Blajului pentru ceea ce au făcut”, a spus Sergiu Ştefănescu.

*”Mica Romă” este în sărbătoare!

Această performanţă coincide cu „Sărbătoarea Libertăţii”, în fapt zilele municipiului Blaj, care se mândreşte cu o promovare istorică şi ajunge pe harta de elită a voleiului românesc.

Antrenorii Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean au mizat pe formula: Andreea Niţulescu/cpt, Valentina Rusu, Roxana Lupu, Alexandra Ciontoş, Oana Duţă, Melinda Dobeş, Laura Mastahac, . Din efectiv mai fac parte Alexandra Biriş, Ioana Vodă, Andra Resiga, Delia Pădurean şi Ramona Rus, Alina Covrig şi Sorina Mocan.

*Blajul este cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea” – afirmă Lili Bogendorfer!

Mă bucur din suflet pentru ceea ce am realizat şi că prin această promovare le-am adus oamenilor de aici o imensă bucurie. Mă bucur de tot ce se întâmplă la Blaj, pentru sprijinul primăriei, al primarului Gheorghe Rotaru, deoarece fără aportul celor implicaţi în viaţa echipei nu puteam face nimic, indiferent de valoarea fetelor. Este mult la lucru pentru la anul, când ne aşteaptă un campionat extrem de dificil. Suntem o echipă de învingătoare, iar Blajul repreezintă cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea„,  a declarat antrenorul Liliana Bogendorfer (44 ani), care se află la a treia promovare din carieră, una ca antrenoare cu Universitatea Cluj şi două în postura de jucătoare cu CSU Tg Mureş.

Dar iată ţintarul competiţiei: *sâmbătă, 12 mai: CSM Comision Brăila – CET Govora CNMB Rm Vâlcea 3-0 (25-16, 25-19,25-14), VC Alba Blaj – Rapid 3-0;

*duminică, 13 mai: Rapid – CNMB Rm Vâlcea (ora 12.00), VC Alba Blaj – CSM Comision Brăila (ora 15.00), meciuri fără relevanţă. (H.D.M.)

Foto Dragoş BASARABA, Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea