Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Volei Alba Blaj – Tomis Constanţa 0-3 la volei feminin *Campioana a învins în „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou-promovata în elita voleiului românesc, Volei Alba Blaj a pierdut meciul de astăzi,  împotriva campioanei Tomis Constanţa, care s-a impus cu scorul de 3-0 (25-16, 25-16, 25-18).

Sala „Timotei Cipariu” a fost luat cu asalt de peste 700 de spectatori, acest eveniment sportiv de seamă făcând ca mulţi suporteri să rămână pe afară. Echipa condusă de Marius Macarie a încercat să dea o replică cât mai bună mult mai galonatei oponentă, o adevărată selecţionată mondială, echipă participantă în Liga Campionilor. „Am jucat foarte foarte prost pe preluare şi asta ne-a costat. Trebuie să trecem peste, să ne adunăm şi să îmbunătăţim compartimentul care nu a mers. Tomis nu mi s-a părut o echipă invincibilă, dar probabil că a contat acel eşec recent cu Dinamo şi-au vărsat frustrarea pe noi. Spectatorii au fost extraordinari, au stat mereu lângă echipă indiferent de scor şi se cuvine să le mulţumim pentru dovada de ataşament„, a declarat antrenorul Marius Macarie.

Cu toate că gruparea blăjeană a suferit primul eşec de la înfiinţare, Volei Alba Blaj s-a ridicat la înălţimea celui mai important joc din istorie, în setul al treilea unul echilibrat agăţându-se de constăncence, care în cele din urmă au avut nevoie de aproximativ 80 de minute pentru a învinge. „Atât s-a putut astăzi, să fim realişti. O atmosferă excelentă, trebuie să ţinem capul sus şi să mergem mai departe. Echipa a încercat, însă am dat peste o forţă deosebită”, a declarat Sergiu Ştefănescu. De altfel, după joc, suporterii blăjeni şi-au întâmpinat cu aplauze favoritele.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Roxana Lupu, Alexandra Ciontoş, Laura Mastahac, Alexandra Ciontoş, Irina Alexandru.

În runda viitoare, conjudeţenele vor evolua în deplasare cu Medicina Tg. Mureş.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea