Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 3-1, în primul meci al anului 2014 *După acest amical, la Blaj vine campioana Ştiinţa Bacău

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primul meci din 2014, Volei Alba Blaj a întâlnit pe teren propriu, formaţia CSM Târgovişte într-un amical benefic înainte de partida de foc, pe care echipa blăjeană o va susţine săptămâna viitoare în compania campioanei Ştiinţa Bacău, în sala Timotei Cipariu din Blaj. Volei Alba Blaj s-a impus în faţa echipei CSM Târgovişte cu 3-1 (24-26, 25-18, 26-24, 25-22).

Au trecut sărbătorile, a trecut şi Crăciunul pe rit vechi, sărbătorit de către antrenorii din „Mica Romă” (sârbii, Branko Gajic, Ugljesa Segrt şi Karolj Ferenc), iar Volei Alba Blaj a perfectat un joc amical în compania echipei CSM Târgovişte, în faţa propriilor fani şi a celei mai iubite galerii din judeţ „Legiunea XIII Gemina”. Meciul de acomodare după pauza de sărbători s-a dovedit a fi unul dificil pentru trupa lui Branko Gajici. Astfel blăjencele au cedat primul sfert dâmboviţencelor, scor 24-26. Favorită certă înaintea acestei partide, Volei Alba Blaj şi-a revenit şi a câştigat cel de-al doilea set cu scorul de 25-18. Scorul primului set s-a repetat şi în cea de a treia parte, însă de această dată, în favoarea fetelor din „Mica Romă” care au dus scorul la general, 2-1 prin câştigarea celui de-al treilea set cu 26 la 24. Voleibalistele antrenate de către Branko Gajic s-au impus şi în ulimul set, scor 25-22 şi şi-au adjudecat partida. Oficialii celor două echipe au stabilit să mai dispute un set şi după terminarea propriu-zisă a partidei.

*Suporterii din Blaj, din nou în număr mare la sală

Volei Alba Blaj se poate mândri cu suporterii din Blaj. La meciurile echipei, sala Timotei Cipariu din municipiu este plină „ochi”, semn că indiferent de rezultate, formaţia este iubită în comunitate. La fel a fost şi la partida de astăzi, când blăjencele au disputat o luptă fară nicio miză, însă fanii au le-au demonstrat încă o dată voleibalistelor că le sunt alături şi le susţin necondiţionat. Cu siguranţă la partida de duminică, 18 ianuarie, când va avea loc la Blaj marea confruntare dintre Volei Alba Blaj şi Ştiinţa Bacău, sala din „Mica Romă” va fi arhiplină. În meciul de astăzi, Branko Gajic a folosit întreg lotul, format din: Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Florencia Busquets şi Alexandra Biriş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea